mail [javascript protected email address] telTel 06 -12 36 26 57
empty
home / ontdek / recording
empty

Recording

 
IP Records heeft zich tot doel gesteld om ieder talent de kans te geven zich te ontwikkelen.
 
We doen dit door artiesten/bands waar we in geloven te begeleiden, te helpen ontwikkelen en voor te bereiden op studio opnames!
 
Wanneer je een prijsopgave vraagt voor een cd-recording, dan merk je dat je al snel €2500,- kwijt bent. Je hebt dan alleen nog maar de audio. Een persing en distributie brengt nog veel extra kosten met zich mee.
 
Bij IP Records kunnen op locatie de opnames verzorgen, hierdoor heb je geen dure studio nodig. Als je creatief bent  zijn er altijd goed klinkende ruimtes voorhanden! 
 
De opnames en het mixproces is vrijwel scherp geprijsd! De opnames kunnen door ons geheel afgemixt en gemasterd worden. De opnamen kunnen dienen als pre-productie of direct uitgebracht worden. in geval van pre-productie, kunnen wij ook voorzien in een professionele studio. Hiervoor kunnen wij een offerte op maat uitbrengen.
 
Het uitbrengen van de muziek doen we in bijna alle gevallen digitaal. Denk hierbij aan iTunes, Spotify en nog vele andere kanalen. 
 
Daarnaast kunnen we uiteraard ook fysieke platen uitbrengen! Dit kan zijn een cd, een dvd of zelfs vinyl. Maar ook wel eens gedacht aan een usb-stick? Zo zijn er vele mogelijkheden om jou muziek aan te bieden aan je publiek! Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.
 
Tevens is het mogelijk om de uitgegeven fysieke artikelen te distribueren. Dit kan zowel lokaal als landelijk. 
 
IP Records begeleid alle te nemen stappen, dus ook ontwikkeling van het artwork en het organiseren van verkoopmogelijkheden.