mail [javascript protected email address] telTel 06 -12 36 26 57
empty
empty

Project Pesten!?


Hier leest u alles over dit maatschappelijk project!


Het project omvat een drietal delen:
  • De song Pesten
  • Het boek Pesten een kwestie van overleven
  • Lesbrief Pesten?!
Thomas Werkman met artiestennaam JSM (Jesus Saved Me) is in het verleden gepest. Hij heeft deze moeilijke tijd overwonnen door veel kracht uit zijn geloof te putten. Zijn ervaringen heeft hij omgezet in een heel pakkende song. Dit is een rap die zeer aansprekend is voor tieners, maar ook volwassenen zijn keer op keer onder de indruk.

"Ik had het gevoel dat hij me bij m'n keel greep!" 
De beat is geproduceerd door Gilbert Thera. De vocalen zijn ingezongen door Sharon Kips. Bekend van het eerste seizoen X-Factor welke zij won. Tegenwoordig is Sharon een zeerverdienstelijk gospelzangeres.
 
Deze song zal worden uitgegeven bij IP-Records en wereldwijd te verkrijgen zijn via iTunes, Spotify en diverse andere kanalen. Daarnaast zal de single uitkomen op het eerstvolgende album van JSM.

De videoclip zal geproduceerd worden door VinkeVision. Dit succesvolle bedrijf was ook
erantwoordelijk voor de Passion op TV, de 3fm awards, videoclip van Armin van Buren en Roel van Velzen en vele andere bekende projecten.

 

Het boek Pesten een kwestie van overleven

 
Johan Werkman is vader van Thomas en auteur van het boek Pesten, een kwestie van overleven. Het boek beschrijft de 
aangrijpende gebeurtenissen van een jongen die gepest werd op en buiten school en laat zien tot welke zeer ernstige gevolgen pesten kan leiden. Een verhaal dat je niet loslaat en eenieder aan het denken zet.
Het boek wordt uitgegeven door boekenindustrie.
 De lesbrief

 
Er wordt momenteel gewerkt aan een lesbrief waarmee scholen en jongerengroepen bezocht kunnen worden om aan de hand van de ervaringen van Thomas en Johan Werkman de tieners te helpen pesten tegen te gaan. Er is aandacht voor de slachtoffers, maar zeker ook voor de pesters en de omstanders.
 


Doelstelling

 
Het is de bedoeling dat het fenomeen pesten wordt tegengegaan, de slachtoffers geholpen door erkenning en advies te geven en pesters en omstanders inzicht in hun daden te geven. Op deze wijze kunnen zij handvatten ontvangen om een beter kwaliteit van leven te ontwikkelen. Een leven zonder pesten.
 
Jij kunt helpen! Deel deze pagina op Facebook, vertel jouw omgeving over dit projekt en meld je aan als sponsor! Mail ons op info@ip-records.nl